Tuesday, March 7, 2017

Dexandra Review | Chloe by Chloe

Apabila bersama pasangan, kita nak dia berbau wangi kan?
Eh, dia pun mestilah nak kita wangi jugak!
Mana aci, kita jer nak yang best ajer kan?
Dia pun nak jugak!

Lagi-lagi sebagai pompuan, sentiasa nak jaga penampilan
Tak kesah la... ko bekerjaya atau surirumah
Di mana jua berada, kalau boleh taknah ada bauan tak best
Malu wehhh kalau pompuan berbau, lagi-lagi bau badan
Kalau bau bawang tu ok lagi, tanda rajin masak hahaha
Kalau bau 'keti', caner tuuu? hahhaa


Haaa, tengok kitorang.
Muka biar sememeh, asalkan badan bau wangiiiii!
Ewahhh, mentang-mentang jadi Agent Dexandra kan, mewangi ajer.
Maklumlah, dah ada berpuluh koleksi Dexandra Perfume.
Riak lettew bagitau hahhaa


Antara perfume kesukaan saya ialah Chloe by Chloe



Bau Chloe by Chloe ni fresh giler!
Sesaper tak suka bau bunga, dan suka bau fresh
Saya rekemen korang try Chloe
Memang terbaik sebab bau dia sangat fresh, tahan lama
Dan... bau dia tak peningkan kepala

Spray sekali dua dah memadai yer
So memang berbaloi dan jimat sangat



Image may contain: text

Chloe by Chloe ni antara hot selling tau
Pernah beberapa bulan lepas, stok Chloe ni terputus-putus
Haaa, masa tu ramai yang frust sebab nak kena booking dulu
Bila stok masuk pulak tak banyak
Maka ramai laaa peminat Chloe ni berhuhu-huhuuuu di bucu sopa mereka :P

Sekarang ni stok Chloe insyaAllah senang dapat.
Nak cuba, boleh hubungi saya

Ayu Rashid | 013 - 255 0727




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...