Wednesday, November 30, 2016

Dulu sombong...

Yer.. pernah tak kita lihat.. orang yang ader terlebih sikit jer duit taknk pakai barang barang biasa ni.. nak juga yang original...
Harini nak buat pengakuan ni.. hehe.. saya tergolong diantaranya.. yes saya jual perfumes dexandra.. masa awl2.. memang tahu perfumes ni setanding dan ketahann nyer lama kekal.. tapi kan.. bila kita dah jual kemudian dan dah ader duit sikit... mulalah hati tu digoda.. " perfumes original lebih tahan lama.... nak beli lah "....
Dalam tempoh setahun mengeluarkan dexandra saya ader beli 3x perfumes original.. ya saya mcm betray n tak gunakan produk saya sendiri...sombong...tapi, dalam perjalanan mendapat kepercayaan & keyakinan pada produk sendiri tu.. saya belajar sesuatu...
Saya mula sedar.. duit saya burn rm3++ dan ader satu saya beli & rm7++, saya bakar duit sendiri.. tapi saya pandai.. saya beli yg dexandra tiada...hehe.. satu hari, supplier hantar perfumes yg saya beli original untuk dexandra.. then.. saya mula try.. harini pakai dexandra.. esoknya pakai yang original.. saya ketawa sendiri.. sebb
1 ) baunya sama.. 

2) lastingnya pun sama.. kekal lasting...
Dan saya terdetik dalam hati.. ena ko ni kelakar.. ko yakinkan n percaya kan orang.. tapi lepas beli 3 bottle baru ko betul2 yakin dan percaya.. kau sombong pada produk sendiri.. heheh



Sejak dari itu.. saya adalah pengguna tegar dexandra.. tak berpaling lagi.. setahun memberikan saya hidayah dan balik ke jalan yang lurus...
Dan semalm borong lagi dexandra.. mcm2 bau.. yang floral, fruity, musk, woody, semua ada... tgk keadaan lah nak pakai biler waktu yg sesuai sampai tido pun pakai bau2 yang lembut... hehe.. jimat dah kan... bau yang mahal pun ada... penuh rak perfumes ...
Ikhlas tak pengakuan ni? Dan memang betul orang jual tak semestinya pakai.. tapi sekarang tak sombong lagi... hehe.. akulah pengguna paling SETIA...!!
P/S : uoulssss pakai perfumes aper arini?? Cer shared

CREDIT TO: 
Puan Ernayanee Nur Julaimi (De'Xandra's Founder)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...