Wednesday, March 2, 2016

Scent of Peace for Him & Scent of Peace for Her - NYC Bond 9



Rangkaian perfume De'Xandra semakin berkembang. 


Antara perfume terbaru keluaran De'Xandra ialah Scent of Peace for Him & Scent of Peace for Her inspired dari perfume original NYC Bond 9



Harga original perfume ni di pasaran RM1k++ 
😲😲😲 
Kalau tak caya sila lah tanya Encik Google sendiri.


Tp bestnya di De'Xandra kami menawarkan haruman ini dengan kualiti yg setanding pada harga RM65 sebotol sahaja!

So, bila lagi nak merasa pakai perfume yg harga ribu-riban kan. Nak beli yg ratus-ratus pun terkebil-kebil biji mata...hahaha. Nasib lah ada De'Xandra kan... dapatlah jugak merasa.
😄😄


Nak order boleh Whatsapp/Telegram:

Ayu Rashid | 013 - 255 0727



TAPI, BEWARE!!!

Dua-dua perfumes ni adalah item yg sangat-sangat rare tau. Kuantiti in-stock memang very limited. Tp mereka yang nak try punyalah ramai. So, siapa cepat dia dapat lah ya...no booking-booking. Kalu tak dapat, jangan nanges bucu sopa... jangan cakap kakyu tak payung awal-awal tau :P

😆😆
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...