Thursday, December 31, 2015

DEXANDRA IS INSPIRED PERFUMES... NOT IMITATION PERFUME

Assalamualaikum. 

Mungkin ada yang konpius.
Dexandra ni original atau imitation?




Actually dexandra memang original.
Original from Dexandra. 
Dexandra BUKAN imitation!

Kita hanya guna INSPIRED BY sahaja. Inspirasi bukan bermaksud tak original.
Inspirasi bermaksud kita amik inspirasi dari perfume branded tu dan dijadikan perfume original Dexandra punya.


IMITATION BERMAKSUD:
Copy bulat² dari segi packaging, bottle & harumannya 
(berkualiti atau tak je bezanya). 

Dexandra ni Inspired Perfume.
Original dari Dexandra yg berinspirasikan perfume antarabangsa.

DEXANDRA BUKAN IMITATION.


Note: 
Kita tak cakap dexandra sebiji sama dengan yang original tau.
Customer yg cakap macam tu. 
Kita just cakap setanding dengan yang original jer. 



Jadi... kalau nak rasai sendiri kewangian Dexandra,
Anda boleh hubungi saya untuk pembelian. 

Ayu Rashid
013 - 255 0727
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...