Monday, October 26, 2015

DE'XANDRA PERFUME LIST

Assalamualaikum.
Hi semua pencinta wangian. Apa khabar hari ini? Wangi dan hebat semestinya :)

Ada berita gembira untuk anda semua! Koleksi list De'xandra Perfume dah bertambah lagi tau. Wah! Best bestttt. 

Berikut ialah De'xandra Perfume List setakat hari ini 27/10/2015. 


Banyak kan? Pasti puas hati nak pilih mana satu pujaan hati untuk kita berwangi-wangian dengan harga yang tidak menyesakkan poket. Malah, boleh borong buat koleksi lagi. Senang cerita, dalam sebulan tu, hari-hari boleh tukar sembur wangian berbeza. Amboi amboii amboiii, kemahen lagi yer. 


Okey, dah pilih tu... boleh contact Ayu untuk order. Nak beli per/botol boleh, nak beli tester pun boleh. Cuba dulu, InsyaAllah akan melekat la lepas ni dengan De'xandra Inspired Perfume. 

Jumpa lagi, Wassalam.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...