Saturday, May 27, 2017

Dexandra Raya Sale 2017 is Back!


Dexandra Raya Sale 2017

27/5/2017 HINGGA 3/7/2017


Harga adalah seperti dalam gambar di  bawah:




List koleksi BAU TERKINI boleh rujuk dalam gambar di bawah:



Untuk pertanyaan lanjut atau pembelian
Boleh terus Whatsapp atau Telegram:

Ayu Rashid
019 - 989 8341

Salam Ramadhan




Assalamualaikum.
Selamat menyambut bulan Ramadhan Al-Mubarak buat semua pembaca, pelanggan dan anda semua yang sudi singgah di blog ini dah juga media social saya yang lain iaitu Facebook dan Instagram.

Selamat menjalani ibadah puasa dan ibadah-ibadah yang lain. Semoga kita semua dikurniakan usia yang berkat dan kesihatan yang baik, juga kesempatan untuk menjalani ibadah pada bulan Ramadhan ni, sehinggalah tibanya Syawal.

Salam Ramadhan daripada;
Ayu Rashid & Keluarga Oh Wanginya Dexandra

Friday, May 26, 2017

Dexandra Limited Edition sempena Aidilfitri 2017


Bau apa, kita tunggu yer

Harga macam biasa:
Sebotol: RM65 (Sem) / RM70 (SS)

2 botol dan ke atas:
RM60/sebotol (Sem) / RM65 sebotol (SS)

*Exclude postage


TUNGGU!
Sehari dua lagi saya announce!
Mesti korang tak sabar kan?

Save no bertuah ni sesiap tau
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

Spray Magik Penghapus Bau Ketiak!

"Ewuwww... kuatnya bau badan dia, pening kalau duduk dengan dia"

Bayangkan ini jadi pada diri kita
Sangat memalukan huhuuu
Mesti keyakinan diri jatuh merudum.

Takpe, jangan risau
Kita kasik setel masalah tu.

Semudah spray psssttt pssttt jer
Dalam 1 saat, insyaAllah, bau ketiak takder dah.

Mesti cuba!
Dexandra Body Odourless



Eliminates Body & Foot Odour. Promotes & Deliver All Day Freshness Through Odour Fighting Formula Under Your Underarms & Feet:
  • Unscented
  • Colourless
  • Oil & Alcohol Free
  • Leave Skin Soothed & Conditioned For All Day Long


Ingredient:
  • Distilled Water, Calcium Sulfate & Natrium Chloride

Direction:
  • Spray & Rub Gently on Underarms
  • Spray On Foot, Socks & Foot
  • Any Part Of Body That Smelly


Price: 
RM49 (exclude postage)


Whatsapp: 019 - 989 8341

Thursday, May 25, 2017

Count Down for Dexandra Body Odourless


Dexandra Body Odourless (BO)


Open for pre-order


Harga asal: RM49

KINI... dapatkan dengan 
HARGA PENGENALAN: RM40 sahaja!

Whatsapp:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

Testimoni Dexandra: Jatuh Cinta pertama kali membaunya

De'xandra membuatkan saya jatuh hati pada pertama kali membaunya. Minyak wanginya yang tahan lama membuatkan saya setia dengan dexandra dan kini ramai di kalangan sahabat saya telah bertukar ke dexanda. Terima kasih dexandra kerana menjual dengan harga kaki lima tetapi bau bintang lima. Anda layak terima lima bintang.

NURUL HAFIZAH HASHIM, 24, Female
Pulau Pinang, Malaysia

Wednesday, May 24, 2017

Testimoni Dexandra: Long lasting & awesome

I love Dexandra because it's smell very soft, long lasting and it's very owesome. Many choice of perfume. Price not very expensive.
Nor Azzura Saari, Female
Putrajaya, Malaysia
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...