Friday, September 15, 2017

DEXANDRA CLEARANCE SALES


Dexandra Clearance Sales.
Start harini sampailah stok licin.

Selected brands only tau. Bila stock dah licin, Dexandra dah tak kuarkan brand ni semua dah.

So kalau korang nak buat stok bebanyak, belilah masa time masih ada dan murah giler ni.

List brand boleh tengok sini yer:

Clearance Sale Women
1. Petite Cherrie
2. Purr Katty Perry
3. English Pear JM
4. Ma vie
5. Chance
6. Orange Blossom JM
7. Marry Me
8. 212 Vip
9. Bond No. 9
10. Tresor Midnight Rose
11. My Burberry
12. Peony Blossom JM
13. Creed Love In White
14. Issey Miyake
15. Eros Versace
16. Body Edp
17. De'Xandra Her
18. Signorina
19. Angel TM
20. The One D & G
21. Narciso Pink
22. Love Story
23. Modern Muse
24. Narciso Her
25. Untold

Clearance Sale Men
1. Chanel Bleu
2. Armani Code 
3. Abir
4. Black XS
5. Emblem
6. Aigner Blue
7. De'Xandra Him
8. Le Male
9. YSL
10. Creed Irish Tweed
11. The One 
12. A Men

Harga: Belum  termasuk Postage

Boleh WA/Telegram: 
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

Thursday, September 14, 2017

Bagaimana Surirumah Nak Jana Income dari Rumah dengan Dexandra?

Dengan adanya kemudahan internet, seorang surirumah yang biasa-biasa ajer
Mampu jana income sendiri dari rumah




Bermula dengan 0 modal iaitu sebagai Consignment
Atau dengan modal RM150 iaitu sebagai Dropship

Anda sudah boleh bermula untuk membantu diri sendiri, suami, keluarga dan orang lain dengan bisnes Dexandra.




Jika saya boleh... malah ramai lagi surirumah di luar sana dah jana pendapatan dengan Dexandra dengan hanya berbisnes dari rumah.

ANDA JUGA PASTI BOLEH!

Di mana ada kemahuan, disitu ada jalan

Yang penting, usaha yang konsisten dan tidak putus asa

Untuk menjadi sebahagian daripada team saya iaitu Oh Wanginya Dexandra
Anda boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut
Kita sembang dulu, tiada paksaan untuk sertai atau tidak
Yang penting, anda ada kemahuan dan kesedaran untuk ada income sendiri

Hubungi saya:
Ayu Rashid | 019 - 989 8341

(Whatsapp @ Telegram sahaja, strictly no call)


Tuesday, September 12, 2017

WAKE UP & MOVE ON!

Kita memang tak boleh mengubah perkara yang telah berlaku, tetapi kita memiliki peluang untuk merancang dan mengubah masa depan dgn izin Allah.


Thursday, September 7, 2017

Tips Wangian bagi Lelaki

Jom, kita ketahui tips wangian bagi lelaki. Ada 6 tips nak share ngan korang.















Semoga 6 tips wangian bagi lelaki ni bermanfaat.
Selamat mencuba!

Sunday, August 27, 2017

Monday, August 21, 2017

Dexandra Pilihan Yang Bijak Berbelanja

Setiap individu ada kegemaran masing-masing
Ada yang sukakan handbag, pakaian, aksesori, perfumes dan pelbagai lama
Mereka sanggup berbelanja demi kepuasan dan minat tersebut
Apa pun, tepuk dada, tanya poket masing-masing
Setakat mana kemampuan kita dan kesanggupan untuk berbelanja

Perfume ada value yang tersendiri
Semestinya kita ingin memilik perfumes original
Kerana yang original adalah simbol kemewahan dan kemampuan

NAMUN... bukan semua orang berkemampuan
Harga perfumes original biasanya mencecah ratusan hingga ribuan ringgit
Anda sanggup dan mampu?
Silakan... tiada salahnya, syukur dengan rezeki anda

TAPI...
Bagaimana yang kurang berkemampuan atau yang nak berjimat cermat
Atau dengan kata lain ingin berbelanja dengan bijak?

Dengan adanya DEXANDRA PERFUME
Anda boleh miliki dari 1 jenis hinggalah hampir 90 jenis wangian!

Kini, semua orang mampu berwangi-wangian dengan wangian mewah
Dengan harga sangat berpatutan dan mampu milik
Pada KUALITI yang hampirrrr sama

Saya suka Dexandra
Anda?



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...